Mozart Kliniek

De Mozart Kliniek is een privé-kliniek gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en werkt volgens het unieke zelf ontwikkelde Pro-Age Concept. Het doel van de Mozart Kliniek is het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid, zodat ú de mooiste versie van uzelf kunt zijn. Door de natuur een handje te helpen zorgt de Mozart Kliniek dat u uw jeugdige, vriendelijke, sympathieke uitstraling terug krijgt.

“Mooi en jeugdig er uit zien is niet synoniem aan een strakgetrokken, rimpelloos gezicht. Een beetje vulling op een aantal strategische plaatsen geeft dat energieke effect. Mijn missie is om mijn cliënten een frisse en vitale uitstraling te geven waardoor zij zich weer lekker en zelfverzekerd gaan voelen.”

Het menselijk brein bepaalt binnen één seconde of wij iemand aantrekkelijk of betrouwbaar vinden. Dat gebeurt op basis van bepaalde kenmerken. Heeft u wallen onder de ogen, duidelijke fronsrimpels of hangende mondhoeken? Dan is de kans groot dat u begint met een achterstand omdat u in eerste instantie wordt gezien als vermoeid en nors, terwijl u zich van binnen helemaal niet zo hoeft te voelen!

Afgetobde gelaatstrekken of een futloos uiterlijk zijn meestal het gevolg van het (natuurlijke) verouderingsproces van de mens. Een veelgehoorde opmerking van cliënten van Dokter Olga Liplavk is dan ook dat zij zich met de loop der jaren niet meer herkennen in hun spiegelbeeld.

Door de natuur een handje te helpen met kleine, niet-operatieve ingrepen kan Dokter Olga Liplavk een groot verschil maken. Zij kijkt naar de hele persoon en niet alleen naar die ene rimpel waardoor het resultaat optimaal, natuurlijk en evenwichtig is. Dankzij haar expertise en jarenlange ervaring weet zij u deskundig te adviseren over de behandelingen die bij u het mooiste resultaat opleveren.

logo  Mozartkliniek