Drs. Olga Liplavk

1472880_578232142245082_1198370792_n

Dokter Olga Liplavk (1973) behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Amsterdam in 2002. Na haar specialisatie tot cosmetisch arts heeft zij bij een aantal grote privé klinieken als injectable specialist gewerkt. Geïnspireerd door haar cliënten en jarenlange werkervaring ontwikkelde zij haar eigen werkwijze en visie op schoonheid. Vanuit haar droom om deze visie te verwezenlijken besloot Dokter Olga in 2012 de Mozart Kliniek op te richten. Een kliniek waarbij de cliënt centraal staat, met een unieke werkwijze om de natuurlijke individuele schoonheid te benadrukken.

Dokter Olga Liplavk hecht grote waarde aan de vertrouwensband met haar cliënten. “Een mens heeft immers één gezicht en het is altijd spannend om het gezicht te laten behandelen. Ik voer een paar duizend behandelingen per jaar uit. Toch wordt het nooit standaard werk want elk gezicht is uniek en bijzonder.” “Door het verouderingsproces bij elke cliënt nauwkeurig te analyseren en individuele wensen in kaart te brengen, stel ik een uniek behandelplan op dat precies past bij de persoon die ik voor me heb.” – aldus Dokter Liplavk.

Dankzij haar jarenlange ervaring weet Dokter Liplavk de oorzaak van de veroudering zodanig aan te pakken dat het resultaat natuurlijk en doeltreffend is. Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde staat zij voor veiligheid, kwaliteit en expertise.

Heeft u vragen aan Dokter Liplavk? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. U bent van harte welkom!

http://www.mozartkliniek.nl