Fijne lijntjes rond de ogen; Hoe kunnen wij deze verminderen?

door Drs. Olga Liplavk

lijntjes-rond-ogen

Veel mensen krijgen vroeger of later rimpels en lijntjes onder de ogen. Vaak worden deze rimpels behandeld door botox in de kraaienpootjes te injecteren. Deze behandeling kan echter alsnog ongewenste bij-effecten geven, zoals wallen onder de ogen en rimpelvorming op andere plekken, bijvoorbeeld bij de neus of bij de binnenste ooghoeken. Dat komt omdat de oogspier een pompfunctie heeft die zorgt voor het afdrijven van het vocht onder het oog. Als de oogspier gedeeltelijk verlamd wordt met botox, wordt deze functie verstoord wat lijdt tot vochtophoping onder de ogen.

Wanneer botox rondom de ogen niet het gewenste resultaat kan geven, dan kunnen oplosbare PDO draadjes zorgen voor een natuurlijke collageenboost voor de huid onder de ogen.

Wat doet de PDO draad?

Zo’n PDO draad is een minuscuul oplosbaar draadje dat ook al tientallen jaren bij chirurgische ingrepen wordt gebruikt, vooral bij mondheelkunde en gynaecologie. Het draadje is zo fijn als een haar en is niet zichtbaar onder de huid. Door deze minuscule draadjes rond de ogen aan te brengen, wordt een zeer fijn netwerk van eigen collageen gecreëerd.

pdo ooglift mozartkliniek

De oplosbare draadjes worden volledig door de huid opgenomen en zijn na ongeveer 12 weken door het lichaam opgelost. Op deze plek wordt in de tussentijd eigen collageen gecreëerd.  Dit fijne netwerkje van eigen collageen zorgt voor de stevigheid van de huid rondom de ogen.

VIDEO VAN DE PDO OOGLIFT

Tijdens het consult wordt bepaald of de PDO Ooglift voor u een geschikte behandeling is.  Een eerlijk en realistisch advies is essentieel voor het behalen van een mooi en natuurlijk resultaat!

Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op via info@mozartkliniek.nl of 035-7602802.

Met warme groet,

Drs. Olga Liplavk, cosmetisch arts Mozart Kliniek

In de maand april 2019 hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor deze behandeling. Kom langs om te informeren of de PDO Ooglift voor u een geschikte behandeling is, of bel ons voor meer informatie.