Ik wil volle lippen!

door Drs. Olga Liplavk

blog-volle-lippen

Vaak krijg ik jonge meiden op het spreekuur die volle lippen willen. Het is nu erg in: sexy, sensueel, aantrekkelijk. Vaak weet je niet wat voor lippen  je precies wil, “gewoon voller, maar niet te..”  Lippen opvullen is een kunst apart. Tijdens mijn consultatie leg ik uit dat het belangrijk is om je te realiseren dat een cosmetische behandeling niet zo maar een “lunchtime” ingreepje is. Je ondergaat een medische behandeling en het resultaat blijft tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar. Het is daarom belangrijk om van te voren goed na te denken over het resultaat dat je zou willen en dit met je cosmetisch arts te bespreken.

Angelina Jolie lippen

Vaak komen meisjes met een foto van Angelina Jolie of Monica Geuze. “Zo wil ik het hebben!” zeggen ze.  Tijdens het consult bespreken we of dit technisch en anatomisch  überhaupt te realiseren is. Niet elke lip kan je vergroten en opvullen tot de maat van die van Angelina Jolie. Wordt het dan wel gedaan dan krijg je een “loodgieter lip”, alsof je mond met een zuignap is behandeld. Dat heeft te maken met de uitstulping van het slijmvlies van de lip, omdat de huid van de lippen of het lippenrood zelf anatomisch niet extreem rekbaar is.

Opgespoten lippen

Te veel opgespoten lippen zie je van kilometer afstand: het past niet bij de rest van het gezicht en ziet er onnatuurlijk uit.  Goed, professioneel advies van de cosmetisch arts is hier van belang om een onnatuurlijk effect te voorkomen. Behalve dat het niet altijd technisch te realiseren is om lippen op te spuiten zonder dat het lelijk wordt, moet met je cosmetisch arts besproken worden of de volle lippen die je zou willen bij de proporties en vorm van je gezicht passen. Stel je voor: je hebt een korte kin en de afstand tussen je neus en bovenlip is te klein. Wanneer je dan zonder beleid lippen opvullen, dan krijg je al snel een ouwelijke, ontevreden uitstraling. Soms is het verstandig om met een klein prikje botox wat meer kaaklijn te benadrukken, pas dan kunnen de lippen worden opgevuld. Dat zal een natuurlijke en harmonieuze uitstraling geven.

Lippen opvullen goedkoop

Lekker goedkoop je lippen opvullen; dat kan tegenwoordig bijna op elke hoek van de straat. Heb je er ooit over nagedacht waarom klinieken of salons deze spotgoedkope prijzen hanteren? Het moet toch ergens vandaan komen? Is de arts niet voldoende opgeleid? Is de filler spotgoedkoop en daarmee niet veilig?  Of wordt het gewoon aan de keukentafel van de buurvrouw gedaan voor handje contantje? Krijg je een degelijk advies en hoe zit het met de nazorg?

De gerenommeerde gecertifieerde klinieken doen nooit mee aan prijs stunten.  Cosmetisch artsen zijn hoog opgeleid en gaan niet voor een zeer laag tarief werken, de A-fillers kunnen nooit spotgoedkoop zijn; een gecertificeerde kliniek investeert in kwaliteit en veiligheid van de zorg en dat kost altijd geld.

Het gaat ten slotte om je gezicht en je hebt er maar een! Kies voor het beste voor jezelf en laat je niet verleiden door mega kortingen!

Volle sexy lippen die er natuurlijk uitzien

Laat je goed adviseren en informeren door je cosmetisch arts.  Wat  gaat er gebeuren met je gezicht proporties wanneer jouw lippen worden opgevuld? Wat voor product en welke hoeveelheid wordt er gebruikt? Wat is precies het te verwachten resultaat? Krijg je een controleafspraak en hoe wordt de nazorg geregeld?

Mocht het allemaal in orde zijn en je onderbuikgevoel zegt dat je in goede handen bent, dan mag je voorzichtig een stap zetten richting een volle, sensuele, natuurlijke lippen!

Heb je vragen over de behandeling of wil je een vrijblijvend consult? Neem dan contact op via info@mozartkliniek.nl of 035-7602802

Met warme groet,

Drs. Olga Liplavk, cosmetisch arts Mozart Kliniek

Advertenties